triste si vioaie tot despre vedete


  • mnezeu s-o ierte pe anna nicole smith. muri la 39 de ani, intr-o camera luxoasa de hotel, dupa ce-a jelit toxicomanic moartea fiului de 20 de ani. lasa in urma mare avere si pe fragila Dannielynn, pe care s lupta mai multi tipi. hultanii au cerut test de paternitate la vreo doua ore dupa ce s-a anuntat moartea lu anna nicole. a admirat-o toata viata pe m monroe. si a avut parte de o moarte asemanata de presa cu cea a divei blonde…
  • granville adams, nigroul ala sexos de-l juca pe zahir arif unu din musulmanii din Oz de pe langa said, ia si el calea tribunalului. andropauza l-ar putea apuca najpa. negroiu in varsta de 43 de ani a fost atacat d un vecin, s-a aparat si l-a aruncat in putzu liftului. incepuse ziua destul de nasol, incercand s-o apere pe prietena lui , garderobiera la un club, de o muiere care-si infinsee unghiile in ea. deci io zic k circula un virus in lacu d unghii care l-a zgariat p negroi care s-a agresionat si s-a incostientizat intr-un act criminal later. anyhow, oz rules. miss irish boxin’.
  • winona ryder se incumeta sa joace langa Wes Bentley si Ray Romano intr-un film asa mai romanticoid a lui Geoffrey Haleycare se keama The Last Word si in care povesteste depre un scriitor care face bani compunerea ravashelor de sinucidere ale unora. winona e soar unuia din decedati si s ecupleaza cu el. cica de aici o dau in diverse.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s