„Celebrii pe care nimeni nu ii iubeste”


„De ce celebrii? Daca faci o sinteza a mass mediei de la Hollywood vei observa ca exista anumite personaje care isi mentin celebritatea datorita urii pe care o inspira jurnalistilor. Fara sa fie demni de celebritate, se bucura totusi de ea. Si ca si in publicitate, celebritatea negativa este si ea… celebritate.”

In cele de mai de sus (ca sunt pe blog, deci imi permit pt k sa vbesc cam cum imi vine) am redat cu maxima acuratete un pseudo-sapou al unui articol de pe http://www.menreport.ro, un site nou, din portofoliul Magnetique Marketing.

Cautam un articol pe care sa merite sa il sharuiesc in mess unui amic si am dat peste aceasta chestie care mi-a atras atentia. Autoarea Andreea Chiru a hotarat ca e timpul sa se razboiasca din nou cu DEXu’ intr-o disperata incercare de originalitate si l-a facut pe „celebru” substantiv. Barbatii (ca se cheama menreport) au ocazia sa afle de la dumneaei ca toti „celebrii pe care nimeni nu-i iubeste” este de fapt doar trei: spears, hilton, lohan si toate trei gagici despre care barbatii s-au plictisit demult sa citeasca…(ca sa citez un amic: „noi vrem la Nicoleta!”) Pe langa subiectul de kkt, ras-fumat si neinteresant, mai avem parte si de „mass mediei” (Andreea, se zice mass media peste tot, chiar dk ti se pare najpa, dar asta-i limba in care se scrie la revista, pana una alta. Later edit: colega paulptiriga zice ca se declina, da mie nu-mi place), de jurnalistii carora „celebrii” le „inspira ura”, dar mai ales de cea mai cool chestie ever la capitol „demers-logic-deci-dureros”: celebritatea negativa = publicitate negativa=e si ea tot celebritate…..

No, deci chiar nu vreau sa fiu rautacioasa, da plezneste rokia verde de piele (mi-am luat-o sambata) de curiozitate: menreport este atunci cand barbatii scriu sau cand barbatii citesc sau cand barbatii sunt implicati cat de cat? daca da, cum? Ca de autoarea de mai devreme nu pot fi implicati in chestiunea de content, dar poate daca arata mult mai bine decat scrie, ar fi mai multi care s-ar implica in chestiunea ei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s