In the name of iPhone love


comunicat Mediafax:

Producătorul de echipamente de reţele de comunicaţii Cisco Systems a anunţat vineri că a convenit prelungirea negocierilor cu compania Apple, referitoare la litigiul asupra brandului iPhone, până la 21 februarie, transmite Reuters.
Cisco a dat în judecată, luna trecută, compania Apple, pe care a acuzat-o de folosirea ilegală a brandului.
Apple a prezentat recent telefonul multimedia iPhone, dar numele aparatului este revendicat de producătorul de reţele.
„Cisco a convenit să acorde Apple o prelungire a negocierilor, până la 21 februarie. Cisco va folosi această perioadă pentru a încerca să ajungă la o soluţie în beneficiul ambelor părţi”, se arată într-un comunicat al companiei.
Producătorul de reţele a obţinut dreptul asupra denumirii iPhone în anul 2000, după ce a achizionat compania Infogear, care deţinea brandul şi a comercializat aparate numite iPhone timp de mai mulţi ani.
Linksys, divizie a Cisco, a vândut produse wireless sub numele iPhone de la începutul anului trecut, iar alte produse din aceeaşi gamă au fost lansate în decembrie 2006.
Cisco vrea să împiedice Apple „să copieze şi să folosească în mod deliberat brandul”, dar doreşte şi un acord de interoperabilitate, sugerând că solicită mai mult decât o simplă plată pentru utilizarea numelui.
Un purtător de cuvânt al Apple a confirmat prelungirea discuţiilor referitoare la drepturile asupra brandului şi a interoperabilităţii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s