Cameron Diaz- Djimon Hounsou


 vai disperata, a iesit cu doi tipi DIFERITI in doua seri DIFERITE, carcotesc gospodinele iubitoare de justin timberlake despre fosta lui iubita, cameron diaz. care normal k ma nervez, din solidaritate blondina si chiar daca ma doare urekea de otita, fac vreme sa zic Halt: cameron diaz, la 34 de ani cati are, a dansat pe michael jackson cu Djimon Hounsou. si s-au pupat nonstop in cluuub. super tare. bravo, fata! racial unity! i heard he doesn’t stink…

pentru conformitate, iaca citat dintr-o stire de maxima importanta : „They danced to Michael Jackson’s ‘Burn This Disco Out’ and Gnarls Barkley’s cover of ‘Gone Daddy Gone’. They were dancing really close, their bodies were pressed together.”

ca de obicei, za publicists au zis ca martorii oculari n-au vauzt bine ca diaz iesise cu amicii ei si ca s-a intalnit intamplator cu negroteiu asta sexos si ca s-a imbratisat ca manifestare de prietenie ca sunt prieteni si nimic mai mult.

just luuuuv american showbiz… iaca stirea nu e stirea care nu-i stire da ce cuul publicitate iese mai ales cand nu esti interesat de subiect ca ajungi sa scrii pe blog si sa te doara si mai tare capu daca ai otita.

concluzie. ideea era ca dupa un sofism marca lampanelli, diaz nu e rasista si ca s-a ingrasat daca nu si-a gasit  un alb cu care sa si-o traga.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s