realitati de pe messenger cu Vanghelie


– Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost invitat de echipa ‘Academiei Caţavencu’ la librăria Creţulescu Humanitas ca să prezinte Almanahul din 2007 al revistei intitulat ‘Flori, fete sau băieţi’.

Vanghelie, creatorul pluralului ‘almanahe’, şi-a intrat foarte bine în rol şi i s-a adresat jurnalistului Florin Iaru cu ‘onorate colega’.

‘Am reprezentat, reprezint şi voi reprezenta o sursă de inspiraţie, un prilej de uimire şi o bună ocazie de profil de ziar’, s-a lăudat Vanghelie.

Primarul a mărturisit că ar fi dorit să răsfoiască almanahul înainte de a veni să-l prezinte, dar l-a primit în ţiplă şi nu a vrut ‘să-l strice’.

‘Totuşi, am citit coperta prin folie şi am văzut că este vorba de un almanah cu filme, flori, fete şi băieţi, adică din ceea ce este compusă viaţa în Sectorul 5. Pentru că, daţi-mi voie, nu există fiinţă umană, fie că locuieşte  în Africa, în Asia sau în Rahova că să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare … o fată sau un băiat. După cazul care este fiecare’, a adăugat Vanghelie, autoironizându-se binevoitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s