evo evo evo


pe un mac din zona se aude mereu cate ceva pe la ora 14.00. ceva roz. este evotv, site descoperit cu incantare de colegul stapan al macului.

nu-i rau evotv asta vreau sa zic, ma uitam daca se pregatesc sa faca biznis sau doar o freaca roz zanatek prin www.

ne lamureste pagina urmatoare:

http://www.evotv.ro/DespreNoi.aspx

Evo inseamna evolutie. Iar evolutia inseamna viitor.

Noi am pus piatra de temelie a ceea ce inseamna televiziune online in Romania.

Evo Tv este parte a unui grup media care va fi facut public pe data de 15 aprilie, odata cu lansarea oficiala a postului.

Este prima televiziune 100 % online din Romania care va impune standardul divertismentului in broadband. Televiziunea noastra reprezinta prima investitie intr-un sistem integrat softwear si hardwear de televiziune online. Managementul nostru are know-howul necesar desafasurarii unui astfel de proiect. Investitia cuprinde echipamentele profesionale de productie tv , transmisiuni live in regim online si difuzarea programelor pe telefoanele mobile.

Evo Tv nu are nici o implicare politica, dar va fi o televiziune de opinie, iar asta se va vedea din programele noastre.

Toate emisiunile din grila EVO TV sunt formate inregistrate si sunt aparate de legea dreptului de autor pe teritoriul Romaniei.

Top Management:
Sergiu Mihalcea

Director General
Raluca Anghel

Director Programe
Gabriel Nicolescu

Director vanzari

Redactie
031-2292100

Ce observam: magementul este asigurat de Serginho

Directorul devanzari… nu exista..

si mai trebuie sa asteptam pana pe 15 aprilie sa vedem cine e „trustul” din spatele stirilor goale…integrate in broadband de narwear si softwear si outwear si … as zice mai degraba acuma pe limba lor bewear…

Anunțuri

3 gânduri despre „evo evo evo

  1. cam da. mi se pare deorganizat si cu umor tamp, cam ca si emisiune pe care o facea serginho cu voci de animale inainte sa se apuce de talk showuri si de teve online. asta daca e acelasi sergiu mihalcea crecsut la san de teo si de mircea la antena, la aemisiunea de dimineata la care dk iti amintesti citea si radu moraru revista presei. ce vremuri cu hidrofor…

  2. Imi place ideea de TV online. In plus, arata si se misca destul de ok. Dar parca e condus numai de liceeni. Aici cred ca au dat-o in bara. Interviurile alea sunt de toata jena. La fel si restul emisiunilor. Adica… nu stiu, cum sa te duci la Despot si sa-i spui „mai zi si tu ceva” sau „si ce mai zici?” etc. Slab rau de tot continutul. Pacat de idee…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s