gossipeli


pentru amatorii de cine care cum cu cine:

  •  titlu: un mic borat pe tzeava. mesaj: isla fisher- nevasta lui cohen borat e pregnanta. cu copilu cu barbat’su evident.
  • titlu:britney este idoata. mesaj: ii da un milion de dolari lu barbat’su si are custodie comuna la kinderi
  • titlu: courtney love se dezopereaza. mesaj: a revenit la nasul si buzele de dinainte de operatie. adica si-a marit nasu si si-a micsorat buzele. „All I care about is that my self esteem is limitless and intact, and that nothing and no situation affects my self esteem.”. io as zice ca sky iz da limita…
  • titlu: kelly brook ramane o tampita tzatoasa.  mesaj: deci tipa care inca nu s-a maritat cu billy zane, da se tzine antena de el, zice ca e uimita cum de toata lumea se uita la bustu ei natural ca la icoane, ca nu le vine a crede ca se exista asha minunatzie intr-o lume bombardata cu silicoane. dupa ce si-a exprimat aceasta lauda de sine camuflata in uimire tampa, modelina a zis ca ii place foarte mult in america deoarece vine o multime de celebritati la gratare, asa ca nu este burgeri arsi ca la casa ei de vacanta din anglia. cel mai mult imi place jtirea de la bang cu „ Kelly Brook says Americans love her large natural breasts.”. bidonanta de-a dreptu‘. ideea e ca n-o suport pe Kelly asta. e prima femeie pe care am fost geloasa.
  • titlu: Penelope Cruz se pupa cu Josh Hartnett Mesaj: deci a zis niste kelneri de la un restaurant din L.A. ca i-a vazut in tandretzuri mangaiecioase intr-o sala privata de se cheama Blue Room. cica erau asa de draguti si pupacioshi… Penelope e cu vreo patru ani mai mare decat aratarea din black dahlia si lucky number slevin, da el e mai inalt (1,89m la 1.66m purrrrfect). ea e fan fado, el jazz, ea spanioloaica, el cu radacini suedeze si irlandeze.pna aci nicio diferenta majora in afara de asta: el se pupa si cu scarlett johansson, ea nu!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s