iepuras toshibist


cu nuci. ca nu mai am dulceatza oh viatza.

carevasazica testez cum se orgazmiaza tzupi (inelu cu broasca tzestasa care isi misca toate cele pe sub carapace) cand calareste tastele de pe toshiba care haraia saltaretz la 120GB. 

cica acuma si-o ia as roma de la manchester cu o-6 cam penal, in fine, faza e ca saitu lu www.manutd.com e mult mai fain, si mai are shi doi papushei fantazzzztici, rio ferdinand de 2,10 m si cristiano ronaldo de 1,79 m care impreuna este mai buni decat chivu romiii.

in fine, mesaju era ca ma perseverez cu Vista, je suis un cobai tres cumincior.

vista s-a deschis si langa hanu ancutzei care e langa hanu razeshilor. la hanu ancutzei mancau niste femei grase cu permanentu la purtator tokitura la 30 roni portia, ca consultai io meniu’ in buda faiantzata clasic, stil casa presei, de vizavi de laitza de langa vartelnitza de langa un dulap penal. langa hanu ancutei este hanu razesilor care s-ar traduce hanu tiristilor deaorece numai ei isi permite din diurna pentru ca sa se cazeze de un pui de siesta acolo.

asa deci concluzionez din laitza proprie pe-o rana, cu trista privire catre nucile de se terminara si cu avant de munca..

enter….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s