de papushelul tudor de la justitie


  • Ministrul Justiţiei, Guvernul Romaniei (2007 – prezent)
  • Secretar de Stat, Cancelaria Primului-Ministru, Guvernul României (2005 – 2007) Şeful Departamentului pentru Lupta Antifraudă – DLAF
  • Membru, Consiliul pentru coordonarea implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie 2005-2007, Guvernul României (2005 – 2007)
  • Preşedinte, Comisia interministerială pentru finalizarea sistemului unitar de salarizare a funcţionarilor publici, Guvernul României (2005 – 2006)
  • Cadru didactic universitar, Facultatea de Drept, Universitatea Petre Andrei din Iaşi (2000 – 2007)
  • Avocat, membru al Baroului Iaşi (din 2000)

De cum ii vazu in evz privirea visatoare sub lentilele heliomate de sub cararea de pe mijloc, Fufa 0 (a se citi blonda cu unghii false roz si geanta roz din 133) nu mai are liniste. Si-o fi sunat toate prietenele, hoatarate sa vaneze barurile in care ar exista posibilitatea de a-l intalni pe papuselul de la justitie. Sau l-o fi cunoscut, si in calitata de nebagat in seama si-a propus razbunare. Altfel de ce ar fi mototolit evz-ul. Pfui, ce telenovela se nascu dintr-un gest… Il cheama Tudor Chiuariu, poseda aproape 30 de anishori, a fost cel mai tanar secretar de stat si luptator antifrauda. Femeile il doreste nespus. Care l-a cunoscut si i-a dat drumul isi taie vena cu unghia roz, care nu, sa se duca la salon sa isi puna unghii, ca papushelul moldovean pare delicat, scrobit, pedant, pretentios, cu boxerii apretati. Propun blog pt ca dansele sa skimbe impresii. am zis.

tudor-chiuariu.jpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s