de venezuela + brazilia = oana zavoranu + aia de la star. parca.


adica maciuci. ciomege virtuale. tu sa-mi zici mie doamna oana, da? asa (Z)graia artista catre o tanti de la o revista in acea emisiune de mare senzational.
no, cam asa mi s-a reprezentat mie brusc semiotic valtoarea nervilor dinspre venezuela catre brazilia. la venzuela imparatzeste tovarashu chavez, care tocmai a dezaprobat furtunos innoirea licentei televiziunii opozitionale, si a dat apa la moara lu aia care-l vrea poshta la caini langa mausoleu din al lor Reinvierea. si cum se certa oana cu aia, asa mi se balacarea chavez cu toata brazilia, care de nervi a zis ca nu il vrea la mercosur (kestia aia oficializata anu trecut de uruguay, argentina, bolivia, paraguay si brazilia), care in acest caz si chavez a zis ca nu-i mai trebe, k e najpa totzi. numa uruguay-ul si bolivia a fost asha mai neutri catre mangaiecioshi pe pleata cu chavez, cam cum ar fi fost pepe si cu motanu pt oana cand a ajuns acasa de la senzational.
si mai sa cred ca morales la ora asta ii shopteshte erotic la telefon lu chavez cam in genu cum am auzit-o eu pe florareasa zicand ca ar vrea sa-i zica la oana: „bravo fa, ai coaie”…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s