de cianuri


rumegare stire BBC care incepe asa „Cianurile pot fi folosite în minerit. Acesta este verdictul dat marţi de deputaţii PSD şi PD din Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic. Ei au respins marţi un proiect care modifică legea minelor şi prin care se prevedea interzicerea folosirii acestor cianuri pe teritoriul României.
Zice-se ca
exista o directiva europeana care „impune o concentraţie maximă admisă la nivel european”.

Domnii de la BBC amintesc taman de Rosia Montana „unde o companie minieră canadiană intenţionează să realizeze cea mai mare exploatare de aur din Europa”. „Controversatul proiect a primit, în mandatul doamnei Barbu, avizul de mediu, însă el a fost contestat de organizaţiile nonguvernamentale care activează în domeniu, iar proiectul este blocat în acest moment şi din cauza contestării arheologilor care susţin că exploatarea ar distruge situri arheologice şi naturale unice”

Gabriel poate dansa fericit pe ritmuri legale. Noapte buna, Rosia Montana.
Pt cei care se gandesc s-o asmuta pe Vanessa Redgrave la urechea stanga a lui Basescu, experienta anterioara cu Bardot ar trebui sa dea de gandit. babele nu are trecere la toti marinarii. nici macar ecologistele.

LATER EDIT:  „Procesul de autorizare a proiectului minier Rosia Montana a fost suspendat pe termen nelimitat. Decizia a fost luata pe motiv ca din actele necesare pentru autorizarea proiectului lipeste certificatul de urbanism.” (www.rlib.ro)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s