de au bagat iar gaze toxice…


V.C. scrie zilnic. tuturor. mai ales in speranta ca va fi publicat la Opinii.. siimi mai scrie si mie inca o data. pe adresa de job.  in general e trist, suparat pe securisti, pe viata care i-a rapit nevasta si care i-a nedreptatit copilul dupa care copiau toti in facultate si au ajuns mai departe decat el. 


ieri chiar ma gandeam ca n-ar strica sa se revitalizeze un complex de rime superbissim, numit epigrama.
azi, V.C., empatic, a  mai trimis o epistola, pe care  nu pot decat ca sa o reproduc in cele ce urmeaza. cred ca V.C. isi doreste un blog.
cei cu inima milostiva si posibilitate de hosting care il doreste aproape de suflet, sa lase mesaj, daca doreste sa il ajute…

From: V… C…[mailto:criviogi@yahoo.fr]
Sent: Sunday, September 23, 2007 11:14 AM
To: webmaster@……………….ro
Subject: Bis/Re : NESIMTIREA IN ROMANIA

 

Motto: Nu-ti pierde vremea cu rugaminti !

 

                                                                      OVIDIU

 

      Stai si te intrebi de multe ori de ce mai scriu gazetarii, cand cei carora li se aduc critici ca au colaborat cu regimul comunist si cu securitatea, sau cei care au probleme mari de coruptie, prin averile adunate si care se ascund prin diverse tertipuri de actiuni ca sef de partide, de comitete si comisii, etc. Sau care degeaba scrii despre ei ca daca nu i-a lovit bomba criticii pe ei, trec nepasatori mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

      Acest sistem de lichelism fatis, de ignorare a legilor tarii, aparati fiind chiar de cei care ar trebui sa aplice legile sunt de o nesimtire crasa.

      Priviti la ministrii cabinetului Tariceanu II care au probleme cu coruptia continua sa conduca o tara de oameni care ar trebui sa boicoteze alegerile daca acesti ratati imbogatiti peste noapte ar mai candida. Traian Decebal Remes, Tariceanu insusi, Ludovic Orban, omul lui Patriciu si altii sunt exemple clare de nesimtire. Constati ca Iliescu care are probleme, Nastase, Mitrea, etc. sunt avizat sa stau in banca mea. De ce ca dupa ’90 am strigat cat am putut JOS ILIESCU la mitingurile organizate de Alianta Civica?

      Daca priviti la televizor vi se face greata cand sunt adusi in fata tocmai oameni care au probleme cu coruptia, actori, profesori, sportivi, si mai ales cand anumite emisiuni ale societatilor de televiziune sunt conduse de oameni compromisi din timpul regimului Ceausescu care acum au devenit patrioti prin emisiunile care le au.

      E jenant sa constati ca oameni din cartierul, din blocul tau iti apar in cale sa iti dea sfaturi tie si fiului tau, care nu ar trebui sa avem probleme decat daca aceste probleme nu sunt fabricate de fostii securisti care de fapt isi apara propriile interese si pe aliatii lor cu care au colaborat si inca ii mai ajuta.

      Cum sa nu fi suparat cand vezi ca cel de langa tine care a furat o viata de la CAP iti iese in cale aratandu-ti ca el merge la piata acum. Cum sa cotezi starea de nesiguranta a oamenilor din acelas bloc, cand vezi ca dupa doua zile cel bolnav de HIV, in care mai mult mi-a introdus mai mult mie gaze toxice, decat lui, apare cocosat. Cand eu am avut probleme cu vederea, cu picioarele, si altele, el apare ca dupa o furtuna in care altul e demolat. Si mai ales cand acel Jurist Consult afiseaza confectii negre pe sarme atragand atentia ca se moare, de unde stie el, cine il informeaza? Si de ce un om la 85-90 de ani trebuie sa traiasca mai mult decat unul mai tanar, desi el este foarte bolnav ?! Dar este protejat de securistii noi ai patriei. Cum sa gandesti cand apare cineva care abia s-a mutat si securistii l-au si pus in tema si incepe sa arate cat de serios el intai cu o doamna, apoi cu o alta si asa mai departe de ma facea sa le trantesc usa decate ori apareau ei,.

      O varianta a ceea ce am criticat este ca in proverbul UNDE,DAI SI UNDE CRAPA. Eu i-am criticat pe cei de la mine din bloc care au facut afaceri dubioase vorbesc de cele personale si securistii sau agatat de alta problema doar de ei stiuta a locatarilor din bloc. Am scris in 1998 o epigrama : Esti un om foarte abil, / Ca ai fost si…caritabil(inimioare) / Desi fondul de rulment,/ A fost mult prea excedent / De nu stiu ce sa mai fac, / cand te vad asa sarac.

      Iar Generalului Popescu, marele Veteran care a tras decat cu stiloul la Cercul poetilor de la CCA i-am facut si lui o epigrama : Nu l-am vazut pana mai ieri/ Imbracat in uniforma lui de ofiter / Dar a ajuns in  asa HAL,/ C-a imbracat-o chiar pe cea de…General.

      Vedeti dvs. a te agata de o familie ca raia de oameni saraci este strigator la cer. Totul se baza pe faptul ca eu sau fiul meu suntem cei care vom ceda si ei vor putea defila mai departe in afacerile lor necurate.

      Consider ca si aceste randuri va fi o frectie la un picior de lemn, mai ales ca au si inceput sa introduca gaze toxice cand va scriu dvs. Cata NESIMTIRE !?

Cu toata consideratia,

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s