beyonce, pe ruta addis abeba- cluj napoca


„I have been all over around the world, but I have never had an experience like in Ethiopia,” R & B superstar Beyoncé Knowles said amidst her thrilling performance that rocked her fans in the concert hall that hosted her two-hour extravaganza until midnight”

The diva turned out more than a thriller on Saturday at the Millennium Concert Hall, leaving Ethiopian fans in standing ovation for her repeated words of love as she commanded the magnificent a state-of-the-art stage which also heightened the spirit of the scene. The 26 year-old and her dancing group performed Ethiopia’s traditional dance – the Eskista to Teddy Afro’s Millennium hit „Abebayehosh” a revised version of a traditional tune sang by young girls welcoming a new year. (allafrica.com )

Organizatorii au pus la cale o aşa-zisă conferinţă de presă unde ziariştii nu au avut posibilitatea să pună întrebări, vedeta americană rezumându-se la a răspunde unor întrebări formulate în prealabil de organizatori.

“Am fost foarte încântată de România şi, deşi am vizitat în acest turneu multe ţări, am remarcat multă simpatie şi peste tot am fost primită cu ospitalitate. Oamenii au fost foarte prietenoşi cu mine şi la viitorul turneu mă voi întoarce în România mai mult timp”. Intâlnirea s-a încheiat cu un mesaj adresat de Beyonce fanilor săi. “Tot ceea ce fac pe plan creativ trebuie să mă determine să muncesc tot mai mult şi să mă îndrume spre o direcţie nouă. Apreciez gestul fanilor mei români de a veni la concert pe ploaie, de a sta efectiv în faţa scenei pe ploaie, dar le promit că nu vor fi dezamăgiţi şi împreună vom avea parte de un show grandios”, a spus aceasta. Vedeta a “acceptat” să facă poze cu fanii, după care s-a retras la cabina adusă special din Germania, amplasată în apropierea scenei. (sursa: ziua de cluj )

..

in care se arata mai sus doua mostre de atmosfera la un acelasi show, pus in scena in doua capitale diferite: una de inima etiopiana si una de suflet ardelean.

cum fu la concertu de pe Moina? pai n-a cantat imnu, s-a adresat in engleza cu buna seara catre public

zice f realissim Camelia – acilisha

ce m-a suparat pe mine din povesti: noroiul, brambureala, coniacul de la vip, ceaiul insuficient.

scuze cipride intrebarea tampita legata de pregatirea clujului pt un concert important, stiu ca e aceeasi kestie ca si in bucuresti cu spatiile greu de gasit.. da ma indoiesc ca”la bucuresti pe ploaia aia nu venea nimeni si nu statea nimeni la beyonce”, tinand cont de ce isterie a fost la RBD si cate disperate ar vrea sa-i vada soldurile pe viu. including me. care m-as fi dus, pt k am o haina galbena de ploaie nepurtata. inca. astept sa vina bon jovi:))

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s