de Supravietuitoru neamului


via Gingashul veni linku la site-ul SUPRAVIETUITORULUI (DATI CLICK! MERITA!)

care mare bucurie in suflet mi-a produs aceasta pagina neagra miscatoare in care mediapropictures aka mpp faciliteaza natiunii accesul la adevarul despre comisar!!!!

Nu pot pentru ca sa nu remarc sectiunea „intitulata comisarul in lume” carele prezinta exclusiv si in exclusivitate realitatea urmatoare:
“Filmele cu Comisarul Moldovan sunt printre cele mai renumite filme din estul Europei – spun estul Europei, pentru ca aici circulau filmele romanesti. Dar ele au fost distribuite si in Cuba. La un moment dat, prin anii 1980, o echipa cubaneza de baschet feminin a venit la mine gramada; erau niste namile de fete… Ma recunoscusera si au exclamat: “Comisarul Moldovan! Comisarul Molovan!”. A fost unul dintre filmele politiste cumparate si in Statele Unite…”

n-am a zice decat ca textele de pe site si declaratiile lui Sergiu reprezinta inca o garantie a ineptiei sinistre care este acest produs ce nu poate fi numit de cinema, cu un ambalaj violentand pana si cuvantul film…

cat despre „realitatea” celebritatii personajului, nu posed decat tristetea faptului ca e vba de um mit rascracanat si fals, ca multe altele ale comunismului. si in consecinta, decat sa dati banii pe suvravietuitorul lui sergiu, mai bine mergeti gratis maine la TNB la ora 18.00, sa vedeti expozitia Printre Randuri pusa la cale de Andreea Varga (despre care puteti citi si pe crimelecomunismului.ro)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s