de albinutze


nooot everybody likes jerry seinfeld si-s multi aia care cred ca tre sa se rezume la stand-up si lase replicile comice de lungmetraj (in cazu de fata animat) pe seama alora care le pricep.

mie una mi-a placut bee movie, chiar daca e vba de o insecta/ barry b. benson care vorbeste in numele speciei sale exploatate de oameni si realizeaza la final ce rol important are in natura si cat d mult ii place slujba pe care si-o alege pt tot restu vietii la Honex; plus dezvolta o relatie superbissima cu o florareasa vanessa si implicit cu o intreaga lume.

anyway, imi plac albinele mai mult decat sobolanii, cel putin primele au costume mai dragute si fac ceva constructiv, plus lucreaza igienic si adora aromele florale.

„Casting on the whole is pretty spot on. Chris Rock gets a title credit for about ten lines worth of work as a mosquito. Ray Liotta has about as scene stealing a role as an animated character can get playing himself. Matthew Broderick settles for a typecast appearance as Benson’s nebbish friend Adam. And Renee Zellweger voices a disturbingly attractive CGI woman named Vanessa.”(cody says)

imi place ca albinele au un larry king al lor, ca au un trafic bine controlat, stiu sa piloteze un avion la o adica si, mai ales, la urgente, stiu sa faca surf in toaleta pe o pila de unghii.

honey rulzzz.

Anunțuri

3 gânduri despre „de albinutze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s