sub influenta fisticului


in care se arata aspectele urmatoare:

  • am vizionat alaturea de Bagi peliculele de mare interes artistic „27 de rokii” si „asterix & obelix la jocurile olimpice”, si nu am clacat emotionalmente, aflandu-ne sub influenta fisticului. mi-a promis ca daca va avea 27 de rochii le va tine pt un party cu fetele, iar mie imi va reveni aia subacvatica si labele aferente.
  • am notat consideratia ca modelele ar trebui sa umble cu piloti de formula 1, pt ca inteleg cel mai bine cum vine treaba cu viteza, chimbatu rotilor, importanta motorului, caroseriei si skillurilor personale.
  • schumacher is sexy and cool.
  • am fost tradata de gastrita in timpul summitului, eveniment penibil, cu zapaceli de trafic si ratinguri tv.
  • doresc sa transmit o leapsa catre Andra si Cirese si catre cine mai doreste, in care este vorba despre melodia pe care ar alege-o ca 1st wedding dance/ dansu mirilor dupa taiatu tortului sau inainte, cand si in eventualitatea unui party de casatorie.  adica indiferent cand si cu cine s-ar marita pe ce piesa si-ar dori pt ca sa dantzuiasca.  la aceasta chestiune am trei variante: prima care implica un tango nebun si nabadaios care n-am skilluri pt el, a doua un mary j blige – natural woman si a treia cel mai tampit disco pe care l-as fi dansat prima oara cu persoana care s-ar supune la evenimentu cu pricina.
Reclame

Un gând despre „sub influenta fisticului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s