de ploi si vanturi si net si sinapse


in care se arata ca a venit netu pe cablu dupa 6 zile si 9 reclamatii. a venit odata cu un nene pe care l-am ridicat de o aripa de la biroul unde-am platit factura, including in avans. avenit pe ploaie, dupa resetare switch situat la 10, intoarcere la mine la 3 pt setare automat si rezistat la tir intrebari personale:

sunteti casatorita cand va casatoriti unde locuieste prietenul unde lucrati de aveti si laptop si pc ce site-uri nu va merg ia sa vedem in history si da brusc pe redtube cine se uita pe redtube la dvs daca nu locuiti cu prietenul asta ce e stumble ce link nu merge cum ati zis softmedia nu softpedia ce e aia pai stiti era cel mai tare in trafic ce-i trafic si ziceti asa la dvs la servici este locuri de munca ca vreau sa plec de aici ca e urat si nu mai rezist deci va merge netul dar totusi tabu ce este ca e deschis deci va merge netul dar nu garantez cat ca noi nu avem cum sa garantam noi reparam ce putem sunteti la facultate nu nu sunteti atunci a achiar ati terminat-o asa de demult sunteti tanara pai doamna ce sa zic acuma merge si mama ce ploua nu as iesi nici batut acuma din bloc vreti tigari stiti ma duc sa cumpar va conduc dar va ofer eu nu multumesc bine cum vreti da eu fumez subtiri la revedere

si dupa ce-a mers netu si febra nicotinei m-as scos din casa pe torentiala, umbrela cu lacrimi d eiubire a incercat sa ma ajute dar m-a obturat vederea si-am cazut in lacul din balta din fata blocului, m-am deplasat sontac, prestat nicotina si cioco, deplasat l farmacie pt fasa elastica si alte trebi si dau sa ies si nu-i telefonu, deschid umbrela, cade telefonu, sufar, apoi ma linistesc ca n-are nimic, grabesc pasu, intru in bloc, ma impiedic d umbrela, cad pe scari, ma ridic, pt ca nu-i asa im a survivor im a believer, ma caznesc sa ajung in casa. ma cronometrez. 10 minute. in care vantul si ploaia si-au facut de cap cu sinapsele mele care  s-au despleticit ajunse in pat la oblojit de glezna.

am atentat la o unghie. am rezistat. ziua 1.

Anunțuri

2 gânduri despre „de ploi si vanturi si net si sinapse

  1. UPDATE UPDATE: A mers o ora, asta dupa ce domnu ajutator a setat conexiunea pe ip automat. si a picat. sunt din nou network cable unplugged. precize ca am platit pe aceasta luna aprilie din care 10 zile deja in totat sunt lipsite de net. La reclamatia de dimineata tipul de la call center mi-a zis k este de la cablu si ca trebuie schimbat. De ce nu mi l-a schimbat atunci?ma rog , un alt raspuns a fost ca voi primi un telefon cand va pleca o echipa… si a rapsuns nervilor mei nervosi: „aveti tot dreptul sa reclamati la OPC”… stiu ca am tot dreptul. dar am dreptul sa am net in primul rand. si servicii ok . si raspunsuri de bun simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s