de libertati pascale


Dupa un personal upgradat in accelerat si asistare la alaptat in cotul meu, dupa oboseli, drumuri, 3 cimitire, multa tristete, adik din aia care dogoreste si sugruma si nu intelege si apoi accepta si-si gaseste alinari, dupa cateva discutii parentale, oua rosii, drob, pasca cu smantana, pasca cu ciocolata, pasca cu branza, miel, cas de capra, pui cu grean cu smantana, oua rosii si sfecla cu hrean –  toate doar gustate asa un pic, cu bilicol inainte, mezym forte/ fiobilin dupa, am ajuns in bucuresti, cu sprijinul unor prieteni milostivi care mi-au carat gastrita si lesinaturile pe bancheta de spate.

ce sa zic eu de paste? sper ca v-a priit, ca v-a curatat, ca v-a linistit, ca v-a pregatit cu energie maximala, ca v-a odihnit, ca v-a setat pe veselie si ca veti avea o sapptamana faina.

si mie mi- facu ceva pastele asta, da n-as sti sa zic exact ce. posibil ceva de bine.

oricum, astept in continuare invierea cablului de internet, actiune care s-ar putea intampla poate kiar azi, daca se milostiveste administratorul sa dea cheia de acces p bloc la tehnicoizii de rasa inferioara de la airbites.

whatever. noi sa fim sanatosi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s