tiff editia 007. ziua 1


26 mai. ora 04am. cluj-napoca. popas prin camerele de la vladeasa. sau transilvania steluta 1. maxim de central. langa central. idem calificativ creepy. plasat cateva umerase. restu … in continuare in gentute. dush caldutz. autobronzantul a curs uniform. dupa stratul 1, incercare de somn. visat drumu catre cj, cu spartu parbrizului, faithless la max, coloana formata in asteptarea criminalistilor care sa stabileasca treburi la accidentu cu un mort pe trecerea de pietoni. close to sebes. care-am facut noi stanga si n-am mai facut dreapta cum mi-a zis karma intuitiva si ne-am intors…. in spatele coloanei… si din nou cristian. localitatea. adica in spatele coloanei. asta am mai zis. si cica fac sendvisuri bune. dedublare pe moby si trezirea pe curba mortii. de acolo nu mai stiu decat ca dimineata o visasem pe colega Tzapardel plangand. cica zice boghimelc ca inseamna de bucurie.

ma rog, fondul de ten s-a intins bine, e nou. pudra..so ..so

2 laptopuri in carca si alte cabluri si tzup tzup in sediul vitrina advertising. nu, n-am intrat la patofi in drum, am vrut, dar m-a tinut datoria. renate arata cool cu parul roz. dtp-ul se misca strasnic. chiar si pe lipsa de diacritice. am revazut o fosta colega, o superdraguta. virtual ana cadis, te saluta, draga nedelcu, am aflat catre mariti. da un semn ca ma inviti.

si apa. aici vine puterea blogului. ca i-am zis lu colegu piticu ca mi-i sete si ca mi se pare ca il vaz pe amicu lui, jeg/darius groza, si deci l-as saluta si i-as cere da nu indraznesc. si cand am venit io de la tigara am gasit si cana lu jeg si dedicatia de la piticu. si jegu’ e tare cute si dragutzel asa si nu m-am putut abtine sa-i pun mana pe ceafa lui de globe-trotter sa iau din karma pozitiva energetica. si a fost prima cana de apa pe ziua de azi. si cea mai buna. sarumana. maxim.

si da, va pup pe toti. fara numar.

LATER EDIT: 03.30AM end of ziua 1.

si se fac 24 de ore de cand am ajuns la cluj. la multi ani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s