de iunie. 3 iunie


undeva cald. undeva bate vantul. undeva ziua. vad ziua. si-am ajuns la un 3 iunie in care Tara isi verniseaza expozitia. Tara von Neudorf de care mi-am amintit brusc thinking of a strange thing that happened cand veni Vanessa Redgrave la Cj si Allah Tara imi dadu un plic pt ea din care-a pastrat ceva nu mai retin ce.. dar styiu ca mie mi-a ramas o kestie ca o brosura, maro, cu desene ciudate. si cum ziceam, diseara la 6, la enigma cafe se verniseaza Tara si vin sa-l vada amicii de la LiberTv si multimea de cunostinte care vorbesc despre el ca despre un geniu al portretelor facute pe bibii vechi. anyhow, Tara e interesant si trebe vazut. si opera lui zic.  asa ca daca aveti vreme, mereti.

io mi-as dori sa ajung la ora aia la filmu lu bize. mathias bize. About Crying. adica beneficiile plansului. bize e  o experienta interesanta descoperita anul trecut tot la tiff, dupa inchiderea festivalului.  si tare l-as urmari, zic.

anyhow, cineva face poze si incruntarea tastaturiceasca nu-mi sta bine, asa ca mai bine ies sa vad ziua si copiii de pe strada.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s