de pe final de concediu


in care se arata marele regret ca n-am mai apucat sa imi pun destele pe stressy pt sfarsitul de tiff, marcat de gala, de yulene olaizola cea draguta si meritatul ei trofeu, de party aroma la care au ajuns sa cante directia 5 pt ca se aflau la nunta de vizavi, despre salutarea cu basescu, despre gala cu fasturi si tiff ending, accidentul gandu matii, ratarea concertului kumm, chestie irelevanta pe langa salutarea unui drum de noapte catre bucuresti in mazda plina a lui boghimelc care-a ales drumu de tiruri care-am ajuns la 2.30am in capitala patriei.
nici despre spate si alte chestiuni medicamentoase nu am scris, da astea-s kestii subintelese si nu merita mentionate.
nu pot decat sa multumesc hordilistului si echipei ajutatoare de la cluj, in special voluntarilor, pt munca acreditanta dusa pana la capat si sa notez ca insomnia arata najpa si ca merita mai mult pt zona in care se afla si lumea care vine acolo. inghetata napoca rulz, anyway.

deci bucuresti back, asta inseamna ca am experimentat o zi de relaxare, calmare, imbalsamare si golire de card cu regrete. de nespus. si alte cateva zile din concediul medical. i got my voice back, my lungs pretty cleaned up, my back on the right track (care m-a ajutat tovarasa baghi la masaj) si am vazut kung fu panda. si battlestar galactica pana la final. si neveste disperate pana la final. si emisiunea despre tiff cu chirilov invitat la mihaela tatu pe antena 2, f nice.

si de-aici incolo? goin back to work, i guess, watching the tudors, planning to resurect sailor moon, searching for the island of mako, saying happy birthday to some people and hello to others, who knows?

oh, sa nu uit port ochelari de soare. dupa 3 ani. ave moi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s