de cum n-am fost la roblogfest


in care se arata ca nu, nu am fost la roblogfest pt ca am uitat sau pt ca mi-era teama sa nu ma impinga cineva pe scari, ci pt ca fizicu meu a suferit 2 mutatii care m-ar fi impiedicat sa apar intr-o poza pe zoso.ro cu gasca pionilor lui s.

in limbaj elevat, numero 1 aveam fatza mai najpa decat aia machiata a lui charlize theron in monster. alergie de la capsune, cu umflaturi, fata si gat rosu, pete, repiratie nasoala, de-am ajuns la urgenta azi ca sa ma parafeze cu edemu quincke de la care unii au si murit. nu si eu, im a survivor, im a believer, vba vine. si numero 2 ma supara nasol „debordul discal median l5-s1” de iesi la rmn-ul de control facut la o luna dupa nucleoplastia (in locatiile prezidentiale l4-l5, l5-s1 pt hernie de disc migrata 6 cm dr pensare pe nervul pelvin etc samd). in alte vorbe, aratam nepotrivit pt o astfel de manifestare, nu puteam sa fumez si ma miscam mai nenatural decat marmota din reclama cu staniolu.
voi vorbi cu sensibilitatea mea sa-i zic sa faca tot ce-i sta in putinta sa ma lase sa revin curand bipeda si rapitoare:)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s