de Eurovision 2011: Georgia, Armenia, Croatia, Grecia


ONE MORE DAY cer rockerii de la ELDRINE, trupa trimisa de GEORGIA la EUROVISION 2011. Ascultati primele acorduri si ghiciti din prima care-i influenta lor marcanta.
Mi se pare un pas inapoi fata de anul trecut, ca prezenta scenica, dar cine stie, poate vor demonstra contrariul in Germania, ca-s draguti. Solista, insa, are mult, mult, de munca.Armenia mizeaza pe una din cele mai populare si tinere voci ale sale, Emmy (Emma Bejanyan), considerata un fel de printesa pop a natiunii. Niste versuri mai tampite pentru refren ca bum bum chaka chaka nu cred ca are nimeni din concursul asta. Dar merge de-o incercare de aerobic.

Daria Kinzer din Croatia e mai tanara (de-o seama cu concrentul rus, I guess) desi nu prea pare. Se duce sa cante si sa danseze la Eurovision pe Celebrate, o piesa pop digerabila, old school style. Buna asa de pus la un party de Revelion pe la 4 dimineata.

Grecii ne clatesc si anul asta ochii pe sistem masculin. O combinatie interesanta – Loukas Giorkas feat. Stereo Mike cu Watch my dance, o piesa care, nu inteleg cum, mi-a intrat sub piele! Poate pentru ca baietii astia chiar arata bine si canta cool. Giorkas, un student la Biologie, e castigatorul primului sezon grecesc al emisiunii The X Factor. Stereo Mike (Mihalis Exarhos) face hip-hop si se pare ca se descurca bine daca a castigat MTV EMA Award la categoria „Best Greek Act” (2008).
So, Greece is definitely my guilty pleasure la Eurovision 2011.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s