de Eurovision 2011: Austria, Letonia, Suedia, Bulgaria


Are 21 de ani, e din Austria, si va canta cu emotie la Eurovision 2011. Se numeste Nadine Beiler si a devenit celebra dupa ce a castigat concursul austriac de talente Starmania. La Dusseldorf va canta „The Secret is Love”.
O piesa care pe mine ma lasa rece, undeva pe sistem piele de reptila – cea mai insensibila si plictisita reptila.

Musiqq din Letonia se bucura de popularitate pe facebook cu „Angel in Disguise”, piesa cu care se vor prezenta la Eurovision. Baietii au voce, sunt simpatici, prezentabili, canta bine, si melodia e buna – ma rog, refrenul e catchy.

Cel mai frumos si sexy hipster pop din toata competitia Eurovision 2011 este Eric Saade din Suedia (cunoscut la ei ca prezentator de emisiuni pentru copii). Piesa „Popular” i se potriveste ca o manusa, la fel ca servetul din buzunarul gecii de piele:) De vazut, ascultat si dansat:

Polly Genova, o tipa simpatica de 24 de ani, este alegerea pop-rock a Bulgariei pentru Eurovision 2011. Piesa ei, „Na inat”/ „Otu of Spite”, e aproape digerabila, ca o portie de creier pane. Mie mi-a zgariat urechile si m-a facut sa-mi pierd rabdarea de a mai cauta orice fel de informatii despre ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s